Napovednik za jesensko zimski čas

• Učenje v Indoor golf
• Menjava gripov
• Prodaja in club fitting znamke Mizuno
• Golf počitnice Tenerifi

Letošnjo zimo bom bolj golfsko aktiven kot prejšnja leta. Največ zaslug za to bosta imela nov Indoor Golf v Ljubljani in destinacija Tenerifi.

Racman Golf indoor je prostor in ideja pro-ja Matjaža Cara. Nahaja se med Šiško in Šentvidom (za Mercatorjem iz smeri center na semaforju zavijete desno, nato čez železniško progo, ob Citroen Ford zavijete levo, čez 200m prva hiša na levi). Prostor je opremljen z mrežmi za dolgo igro ter seveda s kvalitetno zelenico z 18. luknjami za puttanje in chipanje.
Prav jesensko zimski čas je optimalen za gradnjo in popravilo swinga. Za razliko od sezone, se boste v tem času lahko posvetili tudi chipanju in puttanju. Saj vemo, da je v času sezone težko nameniti čas kratki igri in puttanju, ta prostor in čas pa je kot nalašč za izpopolnjevanje elementa igre, ki niža rezultat.

Odločitev za menjavo gripov je seveda odvisna od količine treninga in igranja. Jaz vsako leto vsaj enkrat zamenjam gripe. V kolikor grip izgubi svoj primarni oprijem, pričnemo stiskati palico. Poleg tega je občutek, ko nam palica v prijemu drsi, zelo neprijeten. Primeren oprijem in dobra postavitev rok na grip je eden od ključnih elementov za dobro udarjanje žoge. Neprimern stisk palice pa to poruši in vpliva na gibanje celega telesa in posledično na let žoge.

Že od nekdaj so mi železa znamke Mizuno najboljša železa na trgu. Matjaž Car in jaz sva se povezala z uvozniki te znamke, tako da vam sedaj omogočava tudi club fitting in nakup.

Edo in Ida Gregorič ljubiteljska igralca golfa, sta se odločila, da zimo preživita v toplejših krajih, bolj točno na Tenerifih in za vse nas poskrbita, da dobimo najboljšo ponudbo golf in ostalih aranžmajev. V bistvu bosta na tej lokaciji neke vrsta baza za slovenske golfiste.
Mene sta povabila k sodelovanju in takoj se mi je zdela fantastična ideja. V bistvu je že skrajni čas, da se ponudijo golf počitnice z mojo prisotnostjo v času ko je v Sloveniji mraz in sneg. Prav zabavno, poučno in simpatično bi bilo skupaj preživeti kak teden s prijetno skupino ljudi, ki imajo radi golf. To v bistvu nisem še nikoli prakticiral, ampak vem da bi bilo super.
Tudi tisti, ki še nikoli niso poizkusili golf, lahko izberejo aranžma tedenskega učenja golfa na Tenerifih. To bi bil prav tako fantastičen dopust. Prijetno s koristnim. Če imate prijatelje, ki še ne igrajo golf pa bi radi pričeli, jih razveselite s to ponudbo.
Predlagam skupine od 6-10 ljudi. Glede na kakšne želje imate, vam Edo in Ida sestavita paket s ceno. Poleg tega da onadva skrbita za vse kar bo potrebno na otoku, sta poskrbela tudi povezavo s prevozi iz Ljubljane do letališča Graz, Bolonia, Benetke,..

Za več informacij me kontaktirajte..