Golf pozimi 2012

Od novembra do marca vremenski pogoji niso ravno najbolj prijazni za igranje, vadbo in učenje golfa. Da v tem času ne izgubimo stika s to igro oz. da se celo dobro pripravimo za naslednjo sezono, priporočam samostojno vadbo ali pod mojim strokovnim očesom v Racman indoor golf centru v Šiški. Kot lahko vidite na fotografijah, je prostor zares simpatičen in uporaben.
Prava klubska scena, druženje in pogosta interna tekmovanja v puttanju, saj je zelenica zares odlična in zahtevna, so razlog, da z veseljem hodim tja.

Kaj vse pa lahko počnemo tam?

Lahko se posvetimo dolgim udarcem oz celemu zamahu..tudi z driverjem.

Glede na to da ima večina od vas težave s Puttanjem, je zimski čas idealen da se posvetite temu elementu igre in si date možnost da znižate vaš rezultat od 5-10 udarcev. Za vas imam pripravljen zanimiv 4 urni program 2 x 2h Puttanja, s katereim boste zanesljivo zboljšali ta del igre ter začeli uživati, ko boste žogico imeli na zelenici.

Ja, v tem času bom največ treniranja in učenja izvajal tu na toplem. 🙂

Za tiste pa, ki imate radi posebne užitke oz vam vremenski pogoji ne predstavljajo ovir, vam lahko omogočim učenje golfa tudi na snegu na vadišču v Sneberjih. 😉

Če me potrebujete veste kje sem..