Golf pozimi 2013-2014

Pred kratkim sem se vrnil iz Turčije, kjer sem oddelal jesensko fazo treniranja junior ekipe »Belka Golf Klub«. Lahko rečem da smo precej navezani en na drugega in ko vidiš še napredek in njihovo veselje do igranja, je res užitek. V klub se je opisalo še nekaj najmlajših, katere so me vedno spravile v smeh in v najboljšo voljo.

Naj fotografije povedo svoje..
A while ago i returned from Turkey where i just finished autumn period training of Belka Golf Club junior team. Me and the kids are more and more connected to eachother and when i see their progress and will for this game, is pure joy. There is some new very young members which always make smile on my face.
Let the photos talk..

To zimo bom preživel v Sloveniji. Poučeval bom v Racman indoor in na driving rangu v Sneberjih. Tako da če imaš namen se tudi čez zimo izpopolnjevati v golfu in se pripravljati za naslednjo sezono, me kontaktiraj. V Indoor-ju lahko delamo na swingu ter na kratki igri in patanju. Na drivingu v Sneberjih pa vse razen patanja in to v vseh možnih vremenskih razmerah.

This winter i will stay in Slovenia and i will teach in Racman Indoor and on driving range in Sneberye. So if your plan for this winter is to upgrade your golf and to raise your level for next season, contact me. In Indoor we can work on swing, short game and putting. On driving range Sneberye we can practice all, except putting, and we can do that in all possible weather conditions.

Tudi to zimo ponujam paket 4 ure (2x2h) puttanja. V teh štirih urah opravim analizo trenutnega znanja in te skozi različne vaje, da patanje naredimo zanimivo in zabavno, popeljem do večjega razumevanja, boljšega občutka in s tem dosežemo višjo stopnjo s katere ne gremo več nazaj.

This winter i again offer a package of 4hours (2x2h) of putting drills. I will analyze your putting knowledge and through different drills, which will make putting more fun and interesting, you will get more understanding, feeling with which you will reach a higher level.