4 ball championship

Pravkar sem se vrnil iz Antalije, kjer sem igral dva ekipna turnirja. Najprej je bil na sporedu 4 ball championship, katerega je bil soorganizator PGA Europe. Prijavljenih je bilo, ne boste verjeli, le 23 ekip iz cele evrope. Pričakovali so cca 100 ekip.

Jaz sem bil v ekipi z Adamom Osmančevičem – pro iz Ptuja. Igrali smo na dveh fantastičnih, na top nivoju urejenih igriščih Sultan in Pasha. Vremensko je bilo zelo raznoliko, le prijaznih temperatur je manjkalo.

Več o tem in rezultati »

Kempinski Pro-Am Turčija

Po tem turnirju, smo se iz hotela Serene preselili v hotel Kempinski, kateri je gostil tudi pro-am turnir.

Kempinski Pro-Am turnir je že kar nekaj let prisoten na tej lokaciji. Letos je igralo 57 ekip, med katerimi sem bil tudi jaz s svojo ekipo.

Člani moje ekipe so bili Pavle Resnik, Igor Šmid in Blaž Iskra. Fantastična kombinacija karakterjev, znanja in hdcpa. Pred samo tekmo smo imeli nekaj dni časa, da smo stabilizirali swing, kratko igro, ritem igranja, sistem, zaupanje, filozofijo in odnose. Ravno na prvi dan turnirja je forma v ekipi narasla na vrhunec. Jaz sem bil presrečen, ko sem opazoval kako člani moje ekipe fantastično igrajo in uživajo. Bila je prava poezija. Izkušnja, ki je ne bom nikoli pozabil.

Aja, da ne pozabim. Zasedli smo odlično 3.mesto. Le dva udarca sta nam zmanjkala za zmago. Ponosen sem na svojo ekipo in še enkrat se jim zahvaljujem.

Več o tem in rezultati »