Zimsko spomladansko obdobje v Turčiji je zaključeno

Zopet sem v Sloveniji in na voljo za golf inštrukcije. Telefonsko številko imam še vedno isto, tako da me lahko pokličete. Čez poletje, tja nekje do septembra bom sigurno še tu.

Izkušnja z mladimi turškimi golfisti je bila seveda več kot dobrodošla v mojem življenju. Poučeval sem cca 15 otrok v Belka Golf Klubu in če sem bolj natančen jih nisem klasično poučeval ampak coachal. To pomeni da sem praktično vsako popoldne in vikende preživel z njimi in jih učil še vseh drugih pomembnih vrlin katere so pomembne za vsesplošno koordinacijo in širino, ki je potrebna za življenje.
Ko se zabavaš in so istočasno vidni rezultati ter napredek pomeni, da gre nekaj v pravo smer.
Še preden sem šel nazaj v Slovenijo, sem bil prisoten na njihovem prvem spomladanskem turnirju, katerega je organiziral guverner področja Antalije.

1. Kaymakamlik Junior Golf Cup kateri se je odvijal na National Academy golf igrišču.
Vseh udeležencev turnirja je bill cca 70. Našo ekipo je zastopalo 15 otrok. Domov smo se vrnili s tremi zlatimi medaljami, eno srebrno in eno bronasto. Punce so bile bolj uspešne kot fantje zato jim pripada še posebna pohvala.

Belka Juniors bodo v teh mesecih igrali precej turnirjev in mi je kar žal, da ne bom prisoten in z njimi doživljal bolj in manj prijetne momente. Zaželim jim lahko le good luck.

Golf počitnice Turčija, Antalya-Belek, pošlji mi e-mail ali pokliči in pripravili ti bomo najboljšo ponudbo.
Slavko