Izžrebani dobitnik nagrade na našem tretjem turnirju

Kot vsako leto smo tudi letos poskrbeli za bogate nagrade. Poleg vseh praktičnih in uporabnih nagrad golf trgovine Golfarna, je turistična agencija Airpass poskrbela za dodatno presenečenje. Od turistične agencije TUI iz Nemčije, smo zaradi simpatičnosti in kakovostne izvedbe dogodka preteklih let, prejeli praktično nagrado; Tedenski golf aranžma za 2 osebi ultra all inclusive.
Seveda je ta nagrada po pravilih St. Andrews R&A cenovno previsoka, v kolikor bi jo prejel golfist za osvojeno mesto. Zato smo nagrado izžrebali in s tem omogočili možnost dobitka prav vsakemu udeležencu turnirja ne glede na znanje golfa.

Rok Sadnikar je teden dni pred turnirjem že sanjal in usmerjal misli v to nagrado. Na internetu je pregledal vsa igrišča v Turčiji. V mislih je pregledal in tudi odigral posamezne luknje teh igrišč, ter sestavljal taktiko igranja teh lukenj. Večkrat pogledal vremensko stanje na tem področju in gledal fotke hotela. Dejansko je začutil kot da je že tam.

Na večernem, zaključnem delu dogodka, je bilo na vrsti to veliko žrebanje. V bovli je bilo cca 150 števnih kart, torej karte vseh prisotnih prvega in drugega dne turnirja. Po uvodnem pompoznem trailerju predstavitve nagrade na big screenu, je predstavnica TUI-a iz Nemčije iz bovle izžrebala. Ne boste verjeli, izžrebani je bil Rok Sadnikar. Tudi sam ni mogel verjeti. Najprej je celo mislil da je bila potegavščina. Kar v trans je padel.
Ja, zanimivo. Pa naj kdo reče, da Zakon privlačnosti ne deluje.

Konec septembra je Rok dejansko tudi izkoristil to nagrado. Predstavnik iz Airpassa in jaz sva šla prav tako zraven. Lahko vam rečem, da je Turčija res nadpovprečna destinacija za golf. Kvaliteta hotelov, igrišč, hrane, ter bližina vsega skupaj, me je prepričalo, da bom še večkrat šel tja.

Ja, kar nekaj časa je moja spletna stran mirovala a bom sedaj v zimskem času zopet bolj aktiven.

Se kaj vidimo…